Vad är en Fogmaker?

Ett Fogmaker släcksystem som utlöses vid brand. Fogmaker passar vid brandsläckning av alla lokaler som används till fordon samt alla slutna utrymmen exempelvis förråd då det utsöndrar vattendimma för att släcka branden. Detta gör det effektivt och orsakar inte någon större skada utifall att detta släcksystem skulle utsöndras utan att det brinner. Det blir alltså inga vattenskador när det används i samband med fordonslokaler. Det fungerar oberoende på elektronik och strömsystem.

Om strömmen har gått och det börjar brinna kommer din Fogmaker att aktiveras ändå. Vid brand så brister Fogmakerns detektorslang och gör så att tryckfallet från detektorslangen aktiverar ventilerna på behållaren med släckmedel. Fogmakern är hundra procent säker att använda och rekommenderas att använda i samband med mycket fordon på grund av risken för explosion.

Brandexperten – Erbjuder ett miljövänligt släcksystem.

Brandexperten erbjuder sina kunder skräddarsydda system efter just dina önskemål som passar till tunga fordon, men även system som passar på fartyg och restaurangkök. Deras mål är att anpassa sitt sortiment efter kundernas behov och aldrig tvärtom. Kunderna ska aldrig behöva kompromissa med vad de vill ha, och brandexpertens oberoende ställning kan erbjuda kunderna den tryggheten. De satsar även på en låg kostnad för kunden samt snabb leveranstid.

Fogmaker är ett miljövänligt alternativ som värnar om miljön och våra kommande generationer, en fogmaker skapar inga onödiga utsläpp och vid brand används Koldioxid CO2 som släckmedel, vilket är någonting som naturligt finns i våran natur redan. Det du som kund behöver göra är att välja rätt släcksystem för dig och ditt företag, självklart kan Brandexperten erbjuda dig god expertis.